Kurage kombinerer design med funktion

Kurage forener den frie kunstneriske fabulering med et stringent og funktionelt design. Naturens skønhed og enkelhed er essensen i det unikke og ægte udtryk. Kurage kombinerer stolte håndværkstraditioner med en legende og nysgerrig tilgang til design.

Når idéen begynder at tage form, er det dogmet, at designet skal stå så friskt og uspoleret som muligt. Den originale og spændstige idé skal være synlig i det færdige tekstildesign. 

Tekstilerne kan både skabe den æstetiske helhed i indretningsdesignet og skille sig ud og træde frem som en selvstændig udsmykning af rummet – altid med funktionen for øje.

Kurage Acoustic Design Solutions forbinder design og æstetik med en lyddæmpende funktion i den højeste absorptionsklasse. De trykte og ensfarvede tekstiler giver en lang række kombinationsmuligheder, og produkterne markerer sig blandt andet med synlige alu-rammer og aftageligt betræk. System 30 består af ultra tynde og elegante paneler og skærme. Vores nyeste produkt (februar 2020), Slide Panel, opfylder tre behov på én gang: lyddæmpning, rumdeling og afskærmning.

Vi samarbejder gerne med arkitekter og indretningsarkitekter om særlige farver, kvaliteter og rapporter. I særlige tilfælde skaber vi designs til specifikke opgaver.

Kollektionen omfatter ensfarvede og håndtrykte tekstiler til gardiner, møbler og udsmykning samt akustikløsninger. Vores produkter sælges gennem eksklusive forhandlere i tæt samarbejde med arkitekter og indretningsarkitekter.

Kurage blev etableret i 1990 af designerne Ruth Fabricius & Jesper Gundersen. I 2005 overtog danske Fischer Group ejerskabet.

Kurage har stor opmærksomhed på at indarbejde bæredygtighed i alle udviklingsprocesser, hvilket blandt andet understreges af produkternes lange levetid.

Kurage udvikler gardin- og akustikløsninger til blandt andet virksomhedsdomiciler, restauranter, hoteller, institutioner, universiteter og skoler.