CAFÉER
Nyd din kaffe og en afslappet eftermiddag i en semi-privat zone. Slide Panel Flex er den seneste tilføjelse til Kurage Acoustic Design Solution, der signalerer fleksibilitet og frihed i én løsning.

Tid til at tanke op
Livet er rigere, når man har tid og plads til at standse op for en stund. Tid til refleksion og rum til at tanke op og forny energien. Det kunne meget vel ske på din yndlingsrestaurant, og det kunne meget vel foregå i en Slide Panel Flex zone.

Slide Panel Flex giver gæsterne optimal, indbygget akustisk effekt og samtidig caféen en stilren æstetik, der passer diskret ind i sammenhængen.

Elegant akustisk design
Hvert panel er ophængt i et loftsmonteret slide-system med kun én glideskinne og ét ophængshjul, og alle paneler kan dreje 360°. Det betyder friheden til at få lige præcis det design, man ønsker og f.eks. skabe en zone eller bås i caféen til gæsterne.

Slide Panel Flex leverer klasse A lydabsorption og giver et fremragende lydligt miljø. Samtidig understreger det minimalistiske design og de langtidsholdbare tekstiler produceret med mineraluld Kurage’s bæredygtige vision

Slide Panel Flex – æstetisk designfrihed, rumdeling, afskærmning og lyddæmpning i ét.

BROCHURER (UK): · INTRODUCTION · SLIDE PANEL FLEX FOR MULTIPLE ENVIRONMENTS
PRODUKTBLAD FOR SLIDE PANEL FLEX SYSTEM 30 ROUNDED
SE ALLE DESIGNS I 3D
SPECIFIKATIONER, UDBUDSBESKRIVELSER, DWG-FILER, BROCHURER

Se mere om Slide Panel Flex til bl.a.: 
RESTAURANTER · CAFÉER · KONTORER · MØDERUM · LOUNGES · ÅBNE KONTORER