ÅBNE STORRUMSKONTORER
Giv de åbne storrumskontorer karakter og inspirér de daglige omgivelser med Slide Panel Flex, der findes i mange forskellige farver og mønstre med langtidsholdbare tekstiler.

Fleksible vs. åbne kontorer
Åbne kontorer har deres åbenlyse fordele. De gør folk mere synlige og tilgængelige. Men ikke nødvendigvis mere produktive eller tilfredse. Her tilbyder Slide Panel Flex en ny slags balance mellem åbenhed og privathed. Fordi det ikke altid behøver være enten det ene eller det andet.

Med sine 360° vendbare paneler kan systemet integreres og passe ind i mange forskellige slags omgivelser inklusive store og åbne kontorer. Det er f.eks. muligt at skabe et næsten lukket rum eller vende et af panelerne som åbningen i et nyt rum. Panelerne kan derefter skydes til side, parkeres parallelt og dermed spare plads.

Stilrent og langtidsholdbart
Slide Panel Flex er æstetisk design på højt plan med indbyggede akustiske kvaliteter, det er klasse A lydabsorberende og omfatter den klassiske Kurage-signatur: Synlig sideliste i aluminium. For at understøtte den bæredygtige vision er tekstilerne desuden langtidsholdbare, aftagelige og nemme at udskifte.

Slide Panel Flex er fleksibilitet, fornuft og stilrent design ideelt til at skifte mellem åbne og private rum og skabe zoner med et inspirerende look.

BROCHURER (UK): · INTRODUCTION · SLIDE PANEL FLEX FOR MULTIPLE ENVIRONMENTS
PRODUKTBLAD FOR SLIDE PANEL FLEX SYSTEM 30 ROUNDED
SE ALLE DESIGNS I 3D
SPECIFIKATIONER, UDBUDSBESKRIVELSER, DWG-FILER, BROCHURER

Se mere om Slide Panel Flex til bl.a.: 
RESTAURANTER · CAFÉER · KONTORER · MØDERUM · LOUNGES · ÅBNE KONTORER