Slide Panel Flex

Slide Panel Flex er en ny akustikløsning, der giver dig designfrihed og forener tre afgørende egenskaber i ét: Rumdeling, afskærmning og lyddæmpning. Fleksibilitet, nytænkning og æstetik er nøgleordene, og Slide Panel Flex er således velegnet til alt fra restauranter og kontorer til lounge-områder og caféer, både hvad angår design og funktionalitet.

Skab nye rum i rummet
Hvert panel er nedhængt i ét hjul og løber i et loftsmonteret glidesystem med kun én glideskinne. Det betyder, at alle paneler kan dreje 360° og giver dig friheden til at integrere, tilpasse og skabe nye rum i rummet.

Som en karakteristisk Kurage-signatur omfatter Slide Panel Flex en synlig sideliste i aluminium. Vaskbare, let udskiftelige tekstiler og paneler med en akustisk kerne af stenuld/mineraluld fremstillet af naturlige mineraler understøtter samtidig den bæredygtige vision.

Fleksibilitet og designfrihed
Systemet kan fås med en 90° rundet skinne, og panelerne kan parkeres parallelt og dermed fungere pladsbesparende. Slide Panel Flex giver dig kort sagt friheden til at skabe skræddersyede rum, private zoner og variable rumstørrelser alt efter individuelt ønske og behov.

BROCHURER (UK): · INTRODUCTION · SLIDE PANEL FLEX FOR MULTIPLE ENVIRONMENTS
PRODUKTBLAD FOR SLIDE PANEL FLEX SYSTEM 30 ROUNDED
SE ALLE DESIGNS I 3D
SPECIFIKATIONER, UDBUDSBESKRIVELSER, DWG-FILER, BROCHURER

Se mere om Slide Panel Flex til bl.a.: 
RESTAURANTER · CAFÉER · KONTORER · MØDERUM · LOUNGES · ÅBNE KONTORER