Akustik: Æstetik & funktion

Kurage’ Acoustic Design Solutions kombinerer æstetikken med den lyddæmpende funktion i den højeste absorptionsklasse. Med en lang række kombinationsmuligheder af trykte og ensfarvede tekstiler skaber vi akustikløsninger som en afstemt helhed i rummet.

”Kurage-produkterne bidrager ikke kun til en forbedret akustik, men er også en vigtig faktor i vores arbejde med at skabe et visuelt varieret, harmonisk og levende miljø hos Finansinspektionen.” Arkitekt Tore Åberg.

Selvom man har taget højde for de akustiske udfordringer i arkitekturen og anvendt akustikregulerende materialer, kan det være nødvendigt at forbedre et rums akustik yderligere ved hjælp af lyddæmpende produkter. Kurage Acoustic Design Solutions bliver blandt andet brugt i auditorier, institutioner, åbne kontorer, konferencesale, restauranter og private hjem.

”Kurage’ designs er meget smukke og dekorative, og vi fik farverne tilpasset farvesætningen i de forskellige rum. Jeg valgte de tre designs Aquatic Duck, Leaves og Checks, fordi de både er meget fine og ikke dominerer rummet.” Arkitekt Christel Persson.

Vores akustikprogram er udviklet på baggrund af en dybtgående viden om akustik og lyd. Programmet omfatter vægpaneler, gulv- og bordskærme samt gardiner. Ud over standardmål leverer vi gerne specialløsninger.

Vi er meget opmærksomme på at indarbejde bæredygtighed i vores akustikprogram. Panelrammernes materialeforbrug er reduceret, kernen er lavet af naturmaterialer, mens betrækket er af uld. Bæredygtigheden understreges yderligere af produkternes lange levetid. 

”Personligt kan jeg vældig godt lide Kurage’ produkter med deres inspiration fra naturen og rolige farvetoner.” Indretningsarkitekt Annette Sahlin.

Kontakt os, hvis du har brug for en akustisk løsning på info@kurage.com. Når vores konsulent har dannet sig et overblik over opgaven, har vi mulighed for at inddrage en akustiker, og vi finder i fællesskab en løsning på problemet.

PRODUKTSPECIFIKATION ACOUSTIC DESIGN SOLUTIONS SYSTEM 30

PRODUKTSPECIFIKATION ACOUSTIC DESIGN SOLUTIONS SYSTEM 50

DOWNLOAD UDBUDSBESKRIVELSER, TEKNISKE OG AKUSTISKE SPECIFIKATIONER, BROCHURER SAMT DWG-FILER HER 

FÅ MERE VIDEN OM AKUSTIK OG LÆS INTERVIEW MED AKUSTIKER BO MORTENSEN

Vælg produkt i menuen herunder for at se det i 3D og skifte mellem de forskellige farver og mønstre.

Aquatic Song

Aquatic Song

Forest Forever

Forest Forever

Checks

Checks

Rush Power

Rush Power

Aquatic Song

Aquatic Song

Street Vise

Street Vise

Amiga

Amiga

Aquatic Song

Aquatic Song

Rush Shower

Rush Shower

Street Versa

Street Versa

Forest Few

Forest Few

Wood Wave

Wood Wave

Street Vise

Street Vise

Street Versa

Street Versa

Street Vue

Street Vue

Traces of Yellow

Traces of Yellow

Aquatic Song

Aquatic Song

Forest Few

Forest Few