Akustik: Æstetik & funktion

Kurage’ Acoustic Design Solutions kombinerer æstetikken med den lyddæmpende funktion i den højeste absorptionsklasse. Med en lang række kombinationsmuligheder af trykte og ensfarvede tekstiler skaber vi akustikløsninger som en afstemt helhed i rummet.

Selvom man har taget højde for de akustiske udfordringer i arkitekturen og anvendt akustikregulerende materialer, kan det være nødvendigt at forbedre et rums akustik yderligere ved hjælp af lyddæmpende produkter. Kurage Acoustic Design Solutions bliver blandt andet brugt i auditorier, institutioner, åbne kontorer, konferencesale, restauranter og private hjem.

Vores akustikprogram er udviklet på baggrund af en dybtgående viden om akustik og lyd. Programmet omfatter vægpaneler, gulv- og bordskærme samt gardiner. Ud over standardmål leverer vi gerne specialløsninger.

Vi er meget opmærksomme på at indarbejde bæredygtighed i vores akustikprogram. Panelrammernes materialeforbrug er reduceret, kernen er lavet af naturmaterialer, mens betrækket er af uld. Bæredygtigheden understreges yderligere af produkternes lange levetid. 

Kontakt os, hvis du har brug for en akustisk løsning på info@kurage.com. Når vores konsulent har dannet sig et overblik over opgaven, har vi mulighed for at inddrage en akustiker, og vi finder i fællesskab en løsning på problemet.

ACOUSTIC DESIGN SOLUTIONS SYSTEM 50

ACOUSTIC DESIGN SOLUTIONS SYSTEM 30

DOWNLOAD UDBUDSBESKRIVELSER, TEKNISKE OG AKUSTISKE SPECIFIKATIONER, BROCHURER SAMT DWG-FILER HER 

FÅ MERE VIDEN OM AKUSTIK OG LÆS INTERVIEW MED AKUSTIKER BO MORTENSEN

Vælg produkt i menuen herunder for at se det i 3D og skifte mellem de forskellige farver og mønstre.

Street Vise

Street Vise

Into the Blue

Into the Blue

Amiga

Amiga

Checks

Checks

Aquatic Song

Aquatic Song

Street Versa

Street Versa

Forest Few

Forest Few

Aquatic Song

Aquatic Song

Amiga

Amiga

Aquatic Song

Aquatic Song